Misi Taekwando Uniti ke JB (Kemas kini)


Laporan/Keputusan kejohanan :

Pasukan Taekwando UNITI telah berjaya membawa pulang 2 pingat perak dan 1 pingat gangsa. Kesemua pingat ini diraih oleh peserta perempuan.

Sekalung tahniah kepada pasukan taewando UNITI kerana telah mengharumkan nama Kolej UNITI.

Sumber :
En Rizal Abd Razak
Ketua Kontijen
_______________________

Siswa/i Uniti maju setapak lagi dalam aktiviti kokurikulum apabila menyertai ‘Third Johor Speed Power Taekwondo (WTF) National Championship 2010’ yang bermula pada hari ini 13 Mac hingga 14 Mac 2010.

Kejohanan tahap kebangsaan ini dianjurkan oleh Speed Power Taekwondo (WTF) bertempat di Stadium Perbandaran Johor Bahru. Kontinjen 7 orang peserta Uniti diiringi oleh En Rizal dan En Izwan.

Kita doakan agar penyertaan  3 siswa dan 4 siswi  membuahkan hasil bagi mengharumkan nama Kolej Uniti. Amin

Sumber :
En Rizal Abd Razak
Pengarah HEP

Advertisements

9 comments on “Misi Taekwando Uniti ke JB (Kemas kini)

  • Salam dba,

   Semua komen mesti melalui modeartor dulu utk kelulusan. Jadi lewatlah sikit utk disiarkan. Tp dlm kes ini, komen dba telah masuk ke bahagian spam. Saya baru perasan tadi dan dah pun diluluskan.

 1. salamn..sy slah sorang ahli kelab ini…sy berasa bangga krn ahli kelab ini tlah menaik nama kelab ini…sy hrap kelab ini akn lbh maju di masa hadapan

 2. alhamdulillah..
  wlaupun kelab taekwndo msih baru namun ini membuktikan kelab ini bersungguh-sungguh untuk menaikkan nama kolej..
  hal ini seharusnya diberi perhatian oleh pihak kolej kerana pihak kolej sepatutnya memberi sokongan sepenuhnya kepada kelab ini. jika terdapat pertandingan di mana2, sepatutnya pihak kolej harus bersedia untuk memberikan budget yang sesuai supaya semua ahli kelab ini dapat pergi..

 3. salam….
  saya berbangga kerana takwando dapat melaksanakan kerja nya dengan bersungguh2 dengan jayanya…tidak salah kalu kita beramai2 memasuki kelab ini kerana, kegiatan ini juga dapat mempertahankan diri….usaha yang dilakukan hendaklah dipandang positif….dengan itu majulah sukan taekwondo untuk negara

 4. kolej uniti tidak kurang hebat mempunyai ahli taekwondo yang mantap…tingkatkan usaha anda kelab taekwondo kolej uniti….ciptalah nama kelab anda di pertandingan peringkat masum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s