Gambar-gambar Graduan di Majlis Konvokesyen Kolej UNITI


Majlis Konvokesyen Kolej UNITI Edisi ke-9 telah selamat berlangsung di Royale Bintang, Seremban semalam. Majlis yang berlangsung kira-kira 2 jam ini bermula secara rasmi dengan ketibaan tetamu VVIP, iaitu Dato’ Seri Utama Tan Seri Hj Mohd. Isa Hj Abd Samad pada jam 10.00 pagi.

Warga Kolej UNITI dengan penuh rasa bangga mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua 223 graduan yang telah menerima segulung diploma masing-masing.

Pasti kejayaan semalam adalah hasil dedikasi dan pengorbanan selama 3 tahun bergelut dengan kuliah dan tugasan akademik selain berdepan dengan pelbagai kerenah asam garam kehidupan dalam komuniti pelajar di asrama.

Biarlah gambar ini menceritakan semua perasaan perasaan yang terluah semalam. Untuk melihat 198 lagi keping gambar graduan sila klik di sini secara slide show. Perlu diingatkan bahawa semua foto ini telah dikecilkan saiz imejnya. Justeru, kualiti imej telah dikurangkan.

Nota :

Jika ada yang berminat untuk memiliki hard copy foto-foto ini (foto yg ori kualitinya – imej lebihjelas dan fine) sila berhubung dengan cikgubad secara personal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s