Simulasi PNG


Ramai pelajar dari pelbagai program telah mendapat manfaat daripada kaedah simulasi PNG yang telah dibangunkan sejak 5-6 tahun lalu, sama ada melalui kes rujukan dari Ketua Program atau datang secara sukarela.

Dari kiri : Mira, Fatin dan Ika – kesemuanya DPI Sem 5 dan merupakan pelajar yang mencapai PNGK yang baik, datang secara sukarela untuk mengetahui takdir PNG paling tinggi boleh dicapai sem ini dan sem akhir nanti. Dengan sikap positif dan berani, mereka telah mengetahui dan menerima salah satu ‘takdir’ atau keputusan PNGS/K mereka sem ini dan sem akhir nanti. (Sesi 3 Ogos 2011, dari 3.30 – 5.45 ptg di bilik cikgubad)

Sekarang dalam versi terbarunya, ia lebih memudahkan lagi pelajar memahami pengiraan PNGS dan PNGKnya melalui ciri tambahan iaitu graf PNG.

Berikut adalah peta minda mengenai simulasi PNG yang meringkaskan segalanya tentang simulasi tersebut. Pelajar dan pensyarah KU boleh memberi respons terhadap nota ringkas ini demi menambah baik lagi simulasi ini pada masa hadapan.

Klik imej untuk paparan saiz yang lebih besar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s