Pengumuman Majlis Konvokesyen ke-10 Kolej UNITI 2011


Dengan ini dimaklumkan dengan rasminya bahawa Majlis Konvokesyen ke-10 Kolej UNITI akan berlangsung seperti berikut :

Tarikh       : 8 Oktober 2011
Hari : Sabtu
Masa : 7.30 pagi (masa berkumpul utk perarakan masuk ke dewan)
Tempat : Grand Ballroom, Klana Resort, Seremban

Maklumat terperinci boleh dilihat dalam surat jemputan di bawah.

Surat jemputan ini dan dokumen lain berkaitan sedang dalam proses pengiriman ke alamat tetap/surat menyurat graduan. Namun tanpa perlu menunggu surat di atas, pelajar boleh memuaturun surat dan dokumen penting iaitu Lampiran A – pengesahan kehadiran dan Lampiran C – Borang pendaftaran Alumni di sini. (sila klik)

Kedua-dua lampiran tersebut hendaklah diposkan ke Sekretariat Konvokesyen Kolej UNITI ke-10 (guna alamat biasa Kolej UNITI) dengan kadar segera untuk tujuan rekod dan persediaan, penempahan jubah graduan dan sebagainya.

Bakal graduan juga boleh emailkan dokumen tersebut (dengan syarat ia diimbas (scan) dan ditukar ke format Jpeg atau format PDF ke : pestakonvouniti@gmail.com.

Menyedari bahawa surat mungkin akan tiba lewat ke rumah bakal graduan, maka Pengarah Konvokesyen telah melanjutkan tarikh akhir penerimaan Lampiran A dan C iaitu dari 14 Sept. (asal) ke ke 21 Sept.

Bayaran yang perlu dilunaskan bakal graduan ialah RM200.00 dalam bentuk WANG POS sahaja atas nama KOLEJ UNITI SDN BHD. Ia hendaklah diposkan bersama dengan Lampiran A dan C.

Pelajar juga boleh memilih untuk menyerahkan wang pos tersebut semasa mengambil jubah pada 6 atau 7 Oktober nanti kepada Sekretariat Konvokesyen yang bertugas pada masa itu.

Jika bakal graduan mempunyai sebarang persoalan berhubung dengan dokumen-dokumen di atas, sila berhubung terus dengan Cik Haslin Hamzah di talian 0176879454 dengan kadar yang segera.

Kepada bakal graduan Kolej UNITI, pihak Sekretariat Konvokesyen Kolej UNITI ke-10 mengucapkan tahniah dan dan Selamat Berkonvokesyen.

Cik Norsyahidah binti Ahmad
Pengarah Konvokesyen Kolej UNITI
ke-10 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s